Bosses de tela personalitzades Sbags

Les Bosses de tela personalitzades Sbags es comercialitzen en dos grans línies: Premium i Krocs. Totes les bosses Sbags són bosses de tela TST. TST vol dir teixit sense teixir, que és un teixit fabricat amb fibres sintètiques de Polipropilè. En el nostre BLOG trobaràs informació sobre la fabricació de les bosses de tela personalitzades Sbags.

LÍNIA KROCS

La bosses de la línia Krocs són bosses personalitzades i segellades mitjançant temperatura (Termosegellat). Pots accedir a les bosses Krocs a través de: Bosses de tela TST Personalitzades i termosegellades Poca quantitat, per quantitats menors a 3.000 unitats. O bé a través de Bosses de tela TST Personalitzades i termosegellades per a quantitats de 3.000 unitats o més.

LÍNEA PREMIUM

Les bosses de la línia Premium són també bosses TST personalitzades i termosegellades. Estan recobertes per una làmina (laminades) que proporcionen un acabat de gran qualitat. Pots accedir a la línia Premium a través d’ Bosses de tela TST Personalitzades, Laminades i Termosegellades Poca Quantitat per quantitats menors a 3.000 unitats. O bé a través de Bosses de tela TST Personalitzades, Laminades i termosegellades Gran Quantitat per quantitats de 3.000 unitats o més.

OBJECTIUS

Sbags s’ha plantejat dos grans objectius. D’una banda aportar el seu granet de sorra per tal d’aconseguir un món més sostenible. On el consum de recursos no sobrepassi la generació dels mateixos. Per això creiem que reciclar ha de ser la característica base de tots els materials. Per això fabriquem les bosses amb teixit TST, 100% reciclable. El nostre segon objectiu és la satisfacció dels nostres clients. Per això estem encantats quan algun dels nostres clients com Tot Moda Yosoy ens mostra la seva complaença. Pots accedir a una llista dels nostres principals clients a través del següent enllaç: CLIENTS QUE CONFIEN EN NOSALTRES
BOSSES DE TELA TST – GRAVATS I PORTS SENSE CÀRREC
BOSSES DE TELA TST – GRAVATS I PORTS SENSE CÀRREC