Bosses personalitzades i termosegellades. Poca Quantitat

Les nostres Bosses personalitzades i termosegellades, inclouen plecs en base i laterals. Són bosses ecològiques de tela amb un gramatge de qualitat 80 grams i actualment estan disponibles en dos colors: negre i crema. El teixit sostenible amb el qual fabriquem les nostres bosses reutilitzables i les tintes a l’aigua que fem servir per imprimir, són rigorosament respectuosos amb el medi ambient, transmetent així aquesta tranquil·litat que dóna als nostres clients, el saber que tenim el control de tot el procés d’elaboració del producte fins al lliurament de la mercaderia. La satisfacció dels nostres clients, com VITALDENT, és el nostre major objectiu.

Tela TST i Termosegellat

Les bosses de Sbags es fabriquen amb tela TST (Teixit Sense Teixir), en anglès WNW (Woven-Non-Weven), que consisteix en una tela de fibres sintètiques de polipropilè. La unió de les juntures es realitza mitjançant Termosegellat, aquesta tècnica uneix les peces de roba a través de temperatura. Proporcionant un producte de gran qualitat i acabat. És la línia Krocs de Sbags.

Gravats i ports sense càrrec

Aposta per la innovació en bosses de tela ecològiques sostenibles, rendibilitzant a el màxim teu màrqueting, i aprofita la nostra oferta de GRAVATS I PORTS SENSE CÀRREC, en tots els nostres productes.

Si vols fer una comanda de més de 3.000 unitats pots accedir a la pàgina Bosses Personalitzades i termosegellades Gran Quantitat.

Sbags comercialitza una altra línia de productes: La Línia Premium, consistent en Bosses de tela personalitzades, termosegellades i a més laminades. Pots accedir a aquests productes a través de l’enllaç Bosses de Tela Laminades i termosegellades, Poca Quantitat. O bé a través de Bosses de Tela Laminades i termosegellades, Gran Quantitat.

REdueix-REcicla-REutilitza amb Sbags.


placeholder image
Per ampliar passa el cursor per l'imatge
Selecció:
Color: negre 
Format: 25x9x22 
Nansa: 40cm de llarg por 3cm d'amplada 

Selecciona Color

Selecciona Mida