Bosses laminades i termosegellades. Gran Quantitat

Les Bosses laminades i termosegellades, són bosses de tela personalitzades, 100% reciclables i reutilitzables més de 100 vegades. Estan fabricades amb fibra sintètica de Polipropilè formant un teixit anomenat TST (Teixit Sense Teixir) o en anglès Woven non woven (WNW). Les bosses estan segellades per temperatura (termosegellades), addicionalment estan protegides amb una làmina que els proporciona un acabat de qualitat. És la línia Premium de Sbags. Es presenten en diferents gramatges i formats de bossa molt versàtils. Ideals per regalar a clients, per publicitat, per a tot tipus d’empreses i botigues. Seran reutilitzades pels teus clients diàriament. Marca la diferència, com ho fan a Perruqueria PAMEN. El millor màrqueting amb les nostres bosses pel teu negoci. Ho rendibilitzaràs en temps rècord.

Gravats sense càrrec

Som fabricants i importadors directes amb la qual cosa els nostres preus són els més barats, i sense competència en el mercat. Aprofita ara la nostra gran oferta botiga on line per un mínim de 3.000 unitats i estalvia’t el 100% de l’import dels gravats. Sbags és la teva fàbrica de bosses d’alta qualitat 100%, reutilitzables i reciclables. Si vols menor quantitat de bosses pots dirigir-te a Bosses de tela TST Laminades i Termosegellades. Poca Quantitat. També et pot interessar les nostres Bosses Termosegellades línia Krocs Gran Quantitat o Bosses Termosegellades línia Krocs Poca Quantitat .

REdueix-REcicla-REutilitza amb Sbags.


Preu unitari: des de 0,55 €

Omple el següent formulari i pulsa enviar

Per tal d’iniciar la comanda corresponent a aquest producte, t’animem a que omplis les dades sol·licitades a continuació i ens enviïs el teu fitxer, si pot ser vectoritzat, amb el logotip. El nostre servei d’atenció a client es posarà en contacte amb tu el més aviat possible, tant via mail com telefònica, com tu prefereixis. El nostre objectiu sempre serà ajudar-te en tot el possible per resoldre els teus dubtes, i iniciar una fructífera relació comercial de mútua confiança.

Nom..:

E-mail........:

Telèfon.:

Fitxer.....:

Informació addicional: