Bosses de tela personalitzades laminades i termosegellades. Poca Quantitat.

Les nostres Bosses de tela personalitzades laminades Sbags, són bosses termosegellades, que constitueixen el producte de major qualitat de la nostra empresa. Fabricades amb Teixit Sense Teixir (TST), mitjançant fibres de polipropilè que proporcionen una gran resistència. Estan termosegellades i tenen una làmina de protecció característica essencial de la nostra línia Premium.

Lo més important són els nostres clients

La satisfacció dels nostres clients, com la Botiga de Moda Yosoy, són la nostra millor publicitat. La personalització de les borses es realitza mitjançant la Tècnica de Serigrafiat. Ens proporciones el logotip i nosaltres confeccionem el gravat (pantalla de serigrafiat) que s’utilitza per a la impressió del logo.

Característiques

Disposem de set fons de color amb plecs a la base i laterals per a la nostra línia Premium. Aquest producte, a més d’estar fabricat amb materials 100% reciclables per cuidar el nostre planeta i ser sostenibles, és innocu a l’aigua, molt resistent, i té una qualitat de gramatge superior, gràcies als seus 100 i 120 grams de gruix, per a les mesures petita i gran respectivament. Innova, rendibilitza i inverteix en imatge per tu negoci, amb les nostres bosses sostenibles i ecològiques. Beneficia’t de la nostra promoció PORTS I GRAVATS SENSE CÀRREC, en tota la gamma dels nostres productes. Som fabricants i importadors directes amb la qual cosa els nostres preus són els més barats, i sense competència en el mercat.

Alternatives

Per a comandes de 3.000 unitats o més t’aconsellem entris a la pàgina Bosses de Tela TST Laminades i termosegellades Gran Quantitat. A més a pots comprovar si la línia Krocs de Sbags satisfà les teves exigències amb les bosses termosegellades personalitzades. Per a això accedeix a les pàgines Bosses línia Krocs Gran Quantitat o Bosses línia Krocs Poca Quantitat. Si tens qualsevol dubte posa’t en contacte amb Sbags, a través de Whatsapp, mail, telèfon o formulari.

REdueix-REcicla-REutilitza amb Sbags.


placeholder image
Per ampliar passa el cursor per l'imatge
Selecció:
Color: negre 
Format: 30x10x25 
Nansa: 40cm de llarg per 3cm d'amplada 

Selecciona Color

Selecciona Mida