Bosses de tela termosegellades gran quantitat

Bosses de tela termosegellades. Gran Quantitat

Les Bosses de tela termosegellades són el producte de la Línia Krocs de Sbags. Els nostres productes compleixen amb les majors exigències dels nostres clients, com, per exemple: DISPEVI, a un preu, que segur et sorprendrà . Pots consultar a Els clients que confien en nosaltres. No dubtis a contactar-nos a través de Whatsapp, telèfon, mail o formulari i et respondrem a qualsevol dubte que tinguis.

Impacte mediambiental

Et preocupa l’impacte mediambiental al nostre planeta?

La nostra fàbrica de bosses aposta per ser la més respectuosa amb el medi ambient, per això, les seves bosses, i en aquest cas la nostra línia Krocs, està fabricada amb teixits sostenibles complint amb les normatives i certificats mediambientals més exigents, garantint així el nostre compromís i aportant el nostre granet de sorra. Les bosses de tela tst, personalitzades, termosegellades, són productes ecològics confeccionats amb materials 100 % reciclables-reutilitzables per tenir cura del nostre planeta, però alhores molt resistents, i amb una qualitat envejable. Consulta la nostra oferta per a un mínim de 5.000 unitats i comprovaràs la sostenibilitat dels nostres preus sense competència. Sbags és tu fàbrica de bosses d’alta qualitat.

Bosses de tela termosegellades. Alternatives

Si les teves necessitats pel que fa a nombre de bosses és més reduïts accedeix a la pàgina: Bosses Personalitzades i termosegellades. Poca Quantitat.

Addicionalment és possible que vulguis que les teves bosses personalizadas i termosegellades siguin laminades. En aquest cas pots consultar les Bosses Laminades i termosegellades. Poca Quantitat. O bé amb Bosses Laminades i termosegellades. Gran Quantitat.

REdueix-REcicla-REutilitza amb Sbags.


Selecció:
Color: vermell 
Format: 25x9x22 
Nansa: curta 
Preu unitari: des de 0,39 €

Tria Color

Selecciona Nansa

Tria Mida

Omple el següent formulari i pulsa enviar

Per tal d’iniciar la comanda corresponent a aquest producte, t’animem a que omplis les dades sol·licitades a continuació i ens enviïs el teu fitxer amb el logotip, si pot ser vectoritzat. Et preguem ens enviïs la informació que sol·licitis el més detallada possible, ajudant-nos així a ser més eficients, per això ves a Selecciona: Color-Nansa-Mida i detalla’ns tant el teu Color, com la Nansa, i Format. Per exemple: Color “blau”, Nansa “llarga”, Format “42x13x35”. Amb això seria suficient. La nostra secció d’atenció a client, es posarà en contacte amb tu el més aviat possible, tant via mail com telefònica, com tu prefereixis. El nostre objectiu sempre serà ajudar-te en tot el possible, per resoldre els teus dubtes i iniciar una fructífera relació comercial de mútua confiança.

Nom..:

E-mail........:

Telèfon.:

Selecció: Bossa Tela Krocs

Color:
Nansa:
Format:
Quantitat: 5.000

Fitxer.....:

Informació addicional: